Voluntariat de Nadal de 1r-2n ESO

Com cada any, quan s’acosten les festes nadalenques el alumnes de 1r i 2n d’ESO hem participat, un any més i amb molta il·lusió, en la preparació del Voluntariat de Nadal. Us mostrem algunes de les activitats que els alumnes vam realitzar:

Els alumnes de 1r d’ESO A vam anar al sòcio-sanitari Francolí i tots junts vam preparar diverses activitats per poder gaudir d’una bona estona amb la gent gran, com: balls, contes, nadales i diverses actuacions que vam representar.

Els alumnes de 1r d’ESO B vam anar a Sanitas i amb molta il·lusió vam poder fer una partida de bingo amb la gent gran. Tampoc hi van faltar els balls nadalencs fets per nosaltres i diversos jocs d’entreteniment.

Els alumnes de 2n d’ESO A vam anar a l’Hospital Joan XXIII, on vam poder visitar els nadons i els hi vam explicar contes de Nadal i a les Alzines, on la gent gran va poder gaudir d’uns balls nadalencs fets per nosaltres.

Els alumnes de 2n d’ESO B vam anar a l’Onada i a Llevant, on no hi van faltar la cantada de nadales, balls nadalencs i jocs per a tots.

Per acabar, a cada centre geriàtric i a l’hospital vam repartir postals de Nadal que havíem dissenyat i pintat els alumnes prèviament, desitjant a tothom un bon Nadal i un feliç Any Nou!!