Dinar de Nadal amb els pobres al Col·legi

El dia de Nadal la capella del col·legi es va convertir en un gran menjador per acollir als més pobres de la ciutat. Des de fa 15 anys, la Comunitat de Sant’Egidio a Tarragona els convida al dinar de Nadal, amb el propòsit de seguir el missatge que ens trasllada l’evangelista Lluc:

“Quan facis un dinar o un sopar, no hi cridis els teus amics, ni els teus germans, ni els teus parents, ni veïns rics. […] convida-hi pobres, invàlids, coixos i cecs. […]Déu t’ho recompensarà quan ressuscitin els justos!”Lc 14, 12-14

Va presidir el dinar el Sr. Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol Balcells i moltes persones van col·laborar per a que tot fos possible. Agrair especialment la implicació de les germanes de l’escola, de la Direcció del centre, d’alguns professors i les seves famílies, així com també a algunes famílies de l’escola, en total uns 140 participants.

Va ser un dia molt bonic on l’amor i l’alegria van acompanyar tota la jornada. Tots els participants van rebre un regal personalitzat gràcies a la generositat de moltíssima gent de Tarragona, entre ells alguns professors i alumnes de l’escolar.

Amb aquestes accions constatem que podem ser transformadors socials quan sabem actuar i som sensibles en aquest món de desigualtats. És un missatge coherent amb el naixement del nen Jesús, que va néixer ben pobre, entre els pastors, i tots el van acollir.

Moltes gràcies a tots i totes!!!

Anuncis